Паспорт образовательной программы
2022.08.01 12:18
20024
:
2022.08.01 12:18
2022.08.01 12:18
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы 3W10130301 Кондитер-безендіруші
3W10130302 Аспазшы 3W10130301 Кондитер-безендіруші
:
Нұр-Сұлтан қ.
Нұр-Сұлтан қ.
:
"Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжі" МКҚК
"Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжі" МКҚК
:
"Астанинская Ассоциация шеф-поваров", Astana Hotel Management ''The Ritz-Carlton'', "Radisson Hotel, Astana", "Park Inn by Radisson Hotel, Astana", ТОО "The Chefgroup".
"Астанинская Ассоциация шеф-поваров", Astana Hotel Management ''The Ritz-Carlton'', "Radisson Hotel, Astana", "Park Inn by Radisson Hotel, Astana", ТОО "The Chefgroup".
:
Сапалы тағамдарды, сусындарды, аспаздық және кондитерлік өнімдерді дайындау, безендіру және қоғамдық тамақтандыру орындарында ұсыну мен сатуды ұйымдастыру
Сапалы тағамдарды, сусындарды, аспаздық және кондитерлік өнімдерді дайындау, безендіру және қоғамдық тамақтандыру орындарында ұсыну мен сатуды ұйымдастыру
:
3
:
3
3
:
"Тамақты ұйымдастыру", Қазақстан Республикасының "Атамекен" Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018ж. №284 бұйрығына №2 қосымшасы.
"Тамақты ұйымдастыру", Қазақстан Республикасының "Атамекен" Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018ж. №284 бұйрығына №2 қосымшасы.
:
WSC2019_WSSS34_Cooking
WSC2019_WSSS34_Cooking
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
180
180
13.03.2022 ж.
:
KZ08LAA00019360
KZ08LAA00019360
:
№003
№003
:
23.12.2019 ж.
23.12.2019 ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|