Паспорт образовательной программы


2022.07.20 17:24

19254
:
2022.07.20 17:24
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы 4S10130303 Техник-технолог
:
Түркістан облысы
:
"Түркістан Ахмет Ясауи" кәсіби колледжі
:
1. "Каусар шайханасы" ЖШС-і "Каусар шайханасы" (Түркістан қаласы) 2. "Khanshaiym Otel" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы) 3. "Hampton by hilton Turkestan" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы)
:
Тамақтану орындарында өнімді өңдеуге, тағамды және аспаздық бұйымдарды сапалы дайындауға қабілетті, жаңа технологияларды меңгерген, іскерлік шеберлігін үнемі жетілдіріп отыратын кәсіби құзіретті маман даярлау
:
3 4
:
3-4
:
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» кәсіби стандарты «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2018 жылғы 22 қазанындағы №284 бұйрығына №2 қосымша; «Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісі» кәсіби стандарты«Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2021 жылғы 02 желтоқсандағы №195 бұйрығына №2 қосымша;
:
Құзыреттілік "34-Аспаз ісі" Құзыреттілік " 32-Кондитер ісі" Құзыреттілік "35- Мейрамхана қызметі"
:
Күндізгі
:
негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
:
240

18.04.2022ж. №3 хаттама
:
№KZ30LAA00016539
:
№06
:
10.03.2020 ж.
:
-
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов