Паспорт образовательной программы
2022.07.20 17:24
19254
:
2022.07.20 17:24
2022.07.20 17:24
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы 4S10130303 Техник-технолог
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы 4S10130303 Техник-технолог
:
Түркістан облысы
Түркістан облысы
:
"Түркістан Ахмет Ясауи" кәсіби колледжі
"Түркістан Ахмет Ясауи" кәсіби колледжі
:
1. "Каусар шайханасы" ЖШС-і "Каусар шайханасы" (Түркістан қаласы) 2. "Khanshaiym Otel" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы) 3. "Hampton by hilton Turkestan" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы)
1. "Каусар шайханасы" ЖШС-і "Каусар шайханасы" (Түркістан қаласы) 2. "Khanshaiym Otel" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы) 3. "Hampton by hilton Turkestan" қонақ үйі ЖШС-і (Түркістан қаласы)
:
Тамақтану орындарында өнімді өңдеуге, тағамды және аспаздық бұйымдарды сапалы дайындауға қабілетті, жаңа технологияларды меңгерген, іскерлік шеберлігін үнемі жетілдіріп отыратын кәсіби құзіретті маман даярлау
Тамақтану орындарында өнімді өңдеуге, тағамды және аспаздық бұйымдарды сапалы дайындауға қабілетті, жаңа технологияларды меңгерген, іскерлік шеберлігін үнемі жетілдіріп отыратын кәсіби құзіретті маман даярлау
:
3
4
:
3-4
3-4
:
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» кәсіби стандарты «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2018 жылғы 22 қазанындағы №284 бұйрығына №2 қосымша; «Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісі» кәсіби стандарты«Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2021 жылғы 02 желтоқсандағы №195 бұйрығына №2 қосымша;
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» кәсіби стандарты «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2018 жылғы 22 қазанындағы №284 бұйрығына №2 қосымша; «Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісі» кәсіби стандарты«Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2021 жылғы 02 желтоқсандағы №195 бұйрығына №2 қосымша;
:
Құзыреттілік "34-Аспаз ісі" Құзыреттілік " 32-Кондитер ісі" Құзыреттілік "35- Мейрамхана қызметі"
Құзыреттілік "34-Аспаз ісі" Құзыреттілік " 32-Кондитер ісі" Құзыреттілік "35- Мейрамхана қызметі"
:
Күндізгі
Күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
Мемлекеттік
:
240
240
18.04.2022ж. №3 хаттама
:
№KZ30LAA00016539
№KZ30LAA00016539
:
№06
№06
:
10.03.2020 ж.
10.03.2020 ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|