Паспорт образовательной программы
2022.07.20 16:49
19226
:
2022.07.20 16:49
2022.07.20 16:49
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы
:
Атырау облысы
Атырау облысы
:
"Құрманғазы аграрлы-техникалық колледжі" КМҚК
"Құрманғазы аграрлы-техникалық колледжі" КМҚК
:
«Құралай» нан-тағам комбинаты, «Махмудова Б» ЖК
«Құралай» нан-тағам комбинаты, «Махмудова Б» ЖК
:
Қамыр және қамыр өнімдерінен жартылай фабрикаттар дайындап, дайын өнімді безендіре білетін құзіретті кондитер және азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізетін, емдік және мектепте тамақтануға арналған тағамдарды, әлемнің ұлттық тағамдарын дайындай білетін құзіретті аспаз мамандарын дайындау.
Қамыр және қамыр өнімдерінен жартылай фабрикаттар дайындап, дайын өнімді безендіре білетін құзіретті кондитер және азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізетін, емдік және мектепте тамақтануға арналған тағамдарды, әлемнің ұлттық тағамдарын дайындай білетін құзіретті аспаз мамандарын дайындау.
:
3
:
4
4
:
1. «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы басқарма төрағасы орынбасарының 22.10.18 ж. №284 бұйрығына №2 қосымша «Тамақтандыруды ұйымдастыру» кәсіби стандарты Мамандық картасы: Аспаз. №2 Бұйрыққа қосымша. «Атамекен» Қазақстан Республикасының Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы басқарма төрағасының орынбасары 22.10.18 ж. №284 бұйрығына №2 қосымша «Тамақтану индустриясы» кәсіби стандарты Мамандық картасы: Бас аспаз 2.ҚР Ұлттық Кәсіпкерлер палатасымен бекітілген "Тамақтандыруды ұйымдастыру" кәсіби стандарты, 17.01.2017 ж. №03 бұйрығы.
1. «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы басқарма төрағасы орынбасарының 22.10.18 ж. №284 бұйрығына №2 қосымша «Тамақтандыруды ұйымдастыру» кәсіби стандарты Мамандық картасы: Аспаз. №2 Бұйрыққа қосымша. «Атамекен» Қазақстан Республикасының Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы басқарма төрағасының орынбасары 22.10.18 ж. №284 бұйрығына №2 қосымша «Тамақтану индустриясы» кәсіби стандарты Мамандық картасы: Бас аспаз 2.ҚР Ұлттық Кәсіпкерлер палатасымен бекітілген "Тамақтандыруды ұйымдастыру" кәсіби стандарты, 17.01.2017 ж. №03 бұйрығы.
:
WorldSkills стандарттарының спецификациясы Құзыреттілік 32- Кондитерлік өнімдер, WorldSkills стандарттарының спецификациясы Құзыреттілік 34 -Аспаз ісі
WorldSkills стандарттарының спецификациясы Құзыреттілік 32- Кондитерлік өнімдер, WorldSkills стандарттарының спецификациясы Құзыреттілік 34 -Аспаз ісі
:
Күндізгі
Күндізгі
:
Негізгі орта білім
Негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
Мемлекеттік
:
180
180
26.04.2022ж
:
KZ05LAA00001663
KZ05LAA00001663
:
001
001
:
11.11.2019 ж
11.11.2019 ж
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|