Паспорт образовательной программы
2022.07.20 16:33
19214
:
2022.07.20 16:33
2022.07.20 16:33
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
:
Жамбыл облысы
Жамбыл облысы
:
КМҚК "№9 Меркі колледжі"
КМҚК "№9 Меркі колледжі"
:
ЖК "Алимкулов", АҚ «Санаторий Мерке» ЖК "Мырзабаев", ЖК "Тельтаева О", "Тау самалы" мейрамханасы
ЖК "Алимкулов", АҚ «Санаторий Мерке» ЖК "Мырзабаев", ЖК "Тельтаева О", "Тау самалы" мейрамханасы
:
Тамақтану тағамдарын дайындау кезінде арнайы аспаздық және тамақ өндірісі мен сервистік қызметін меңгерген маман даярлау
Тамақтану тағамдарын дайындау кезінде арнайы аспаздық және тамақ өндірісі мен сервистік қызметін меңгерген маман даярлау
:
3
:
4
4
:
1. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 284, 22 қазан 2018 ж №1 қосымшасы "Тамақтану индустриясы". 2. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 284, 22 қазан 2018 ж №2 қосымшасы "Тамақтандыруды ұйымдастыру". 3. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 289, 24 қазан 2018 ж №1 қосымшасы "Дайындалған тамақ өнімдері мен жартылай фабрикаттар өндірісі". 4. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 195, 02 желтоқсан 2021 ж №2 қосымшасы "Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісі"
1. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 284, 22 қазан 2018 ж №1 қосымшасы "Тамақтану индустриясы". 2. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 284, 22 қазан 2018 ж №2 қосымшасы "Тамақтандыруды ұйымдастыру". 3. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 289, 24 қазан 2018 ж №1 қосымшасы "Дайындалған тамақ өнімдері мен жартылай фабрикаттар өндірісі". 4. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының басқарма төрағасының орынбасарының бұйрығымен № 195, 02 желтоқсан 2021 ж №2 қосымшасы "Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісі"
:
Аспаздық (WSSS34_Cooking)
Аспаздық (WSSS34_Cooking)
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
180
180
22.01.2022ж
:
1.2013487E7
1.2013487E7
:
008, 011, 012
008, 011, 012
:
44022
44022
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|