Паспорт образовательной программы
2022.07.20 12:44
19111
:
2022.07.20 12:45
2022.07.20 12:45
:
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі
:
3W07210302 Кондитер, 4S07210305 Техник-технолог
3W07210302 Кондитер, 4S07210305 Техник-технолог
:
Алматы қ.
Алматы қ.
:
"Алматы сервистік қызмет көрсету колледжі" КМҚК Алматы қаласы Білім басқармасы
"Алматы сервистік қызмет көрсету колледжі" КМҚК Алматы қаласы Білім басқармасы
:
"Ақсай" Нан-тоқаш комбинаты" ЖШС, "Лейпурин" ЖШС, Алматы қ.
"Ақсай" Нан-тоқаш комбинаты" ЖШС, "Лейпурин" ЖШС, Алматы қ.
:
Жоғары сапалы өнім өндіру үшін практикалық жұмыстарды өз бетінше есептей алатын, өндірістік рецептураларды есептеуді жүргізе алатын, нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі процестерін бақылай және жүзеге асыра алатын қабілетті мамандарды даярлау.
Жоғары сапалы өнім өндіру үшін практикалық жұмыстарды өз бетінше есептей алатын, өндірістік рецептураларды есептеуді жүргізе алатын, нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі процестерін бақылай және жүзеге асыра алатын қабілетті мамандарды даярлау.
:
3
4
:
3-4
3-4
:
"Нан-тоқаш және ұнды кондитерлік өнімдер өндірісі" ҚР "Атамекен" ҰКП 02.12.2021ж. №195 бұйрығының қосымшасы 2, "Қантты кондитерлік өнімдер мен какао-ұнтақ өндірісі" ҚР "Атамекен" ҰКП 26.12.2019ж. №263 бұйрығының қосымшасы 27, "Макарон өнімдерін өндіру", ҚР "Атамекен" ҰКП №263 бұйрығының қосымшасы 29
"Нан-тоқаш және ұнды кондитерлік өнімдер өндірісі" ҚР "Атамекен" ҰКП 02.12.2021ж. №195 бұйрығының қосымшасы 2, "Қантты кондитерлік өнімдер мен какао-ұнтақ өндірісі" ҚР "Атамекен" ҰКП 26.12.2019ж. №263 бұйрығының қосымшасы 27, "Макарон өнімдерін өндіру", ҚР "Атамекен" ҰКП №263 бұйрығының қосымшасы 29
:
"Кондитерлік іс", "Наубайхана шеберлігі"
"Кондитерлік іс", "Наубайхана шеберлігі"
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім беру
негізгі орта білім беру
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
180
180
28.08.2021ж.
:
КZ87LAA00001642
КZ87LAA00001642
:
025, 026
025, 026
:
27.01.2022ж.
27.01.2022ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|