Паспорт образовательной программы
2022.07.20 12:37
19105
:
2022.07.20 12:37
2022.07.20 12:37
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы
3W10130302 Аспазшы
:
Атырау облысы
Атырау облысы
:
"Индер көп бейінді ауыл шаруашылық колледжі" КМҚК
"Индер көп бейінді ауыл шаруашылық колледжі" КМҚК
:
ЖК "Ақсай"
ЖК "Ақсай"
:
Түрлі тәсілдерді қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізу жұмыстарды, емдік және мектепте тамақтануға арналған тағамдарды дайындау кезінде арнайы аспаздық тәсілдерді сақтауды өз бетінше орындай алатын мамандарды даярлау
Түрлі тәсілдерді қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізу жұмыстарды, емдік және мектепте тамақтануға арналған тағамдарды дайындау кезінде арнайы аспаздық тәсілдерді сақтауды өз бетінше орындай алатын мамандарды даярлау
:
3
:
3
3
:
"Тамақтану индустриясы " Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 1 қосымша, "Тамақтандыруды ұйымдастыру" Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 2 қосымша
"Тамақтану индустриясы " Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 1 қосымша, "Тамақтандыруды ұйымдастыру" Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 2 қосымша
:
"Аспаздық ісі"құзыреттілігі бойынша 34 Cooking
"Аспаздық ісі"құзыреттілігі бойынша 34 Cooking
:
күндізгі
күндізгі
:
Негізгі орта білім
Негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
180
180
30.03.2022 ж.
:
KZ90LAA00024577
KZ90LAA00024577
:
001
001
:
13.06.2020 ж.
13.06.2020 ж.
:
Жұмыс берушілер талаптары мен аймақтық ерекшеліктерін ескере отырып, дуальдық оқыту жүйесінде модульдік әдіспен құрастырылған.
Жұмыс берушілер талаптары мен аймақтық ерекшеліктерін ескере отырып, дуальдық оқыту жүйесінде модульдік әдіспен құрастырылған.
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|