Паспорт образовательной программы


2022.07.20 12:37

19105
:
2022.07.20 12:37
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы
:
Атырау облысы
:
"Индер көп бейінді ауыл шаруашылық колледжі" КМҚК
:
ЖК "Ақсай"
:
Түрлі тәсілдерді қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен аспаздық өңдеу жүргізу жұмыстарды, емдік және мектепте тамақтануға арналған тағамдарды дайындау кезінде арнайы аспаздық тәсілдерді сақтауды өз бетінше орындай алатын мамандарды даярлау
:
3
:
3
:
"Тамақтану индустриясы " Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 1 қосымша, "Тамақтандыруды ұйымдастыру" Атамекен" Қазақстан Республикасы Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 ж. № 284 бұйрығына № 2 қосымша
:
"Аспаздық ісі"құзыреттілігі бойынша 34 Cooking
:
күндізгі
:
Негізгі орта білім
:
мемлекеттік
:
180

30.03.2022 ж.
:
KZ90LAA00024577
:
001
:
13.06.2020 ж.
:
Жұмыс берушілер талаптары мен аймақтық ерекшеліктерін ескере отырып, дуальдық оқыту жүйесінде модульдік әдіспен құрастырылған.
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов