Паспорт образовательной программы
2022.07.20 12:27
19097
:
2022.07.20 12:27
2022.07.20 12:27
:
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі
:
3W07210303 Наубайшы, 3W07210302 Кондитер, 4S07210305 Техник-технолог
3W07210303 Наубайшы, 3W07210302 Кондитер, 4S07210305 Техник-технолог
:
Түркістан облысы
Түркістан облысы
:
«Түркістан облысының адами әлеуетті дамыту басқармасы» ММ «Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі» МКҚК
«Түркістан облысының адами әлеуетті дамыту басқармасы» ММ «Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі» МКҚК
:
«Ақ-Нан» ЖШС «Барыс 2007» ЖШС
«Ақ-Нан» ЖШС «Барыс 2007» ЖШС
:
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінде өндірістік санитарияны сақтай отырып өндірістің технологиялық процестерін жетік меңгерген жұмысшы және орта буын мамандарды даярлау.
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінде өндірістік санитарияны сақтай отырып өндірістің технологиялық процестерін жетік меңгерген жұмысшы және орта буын мамандарды даярлау.
:
3
4
:
3-4
3-4
:
«Макарон өнімдерінің өндірісі» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2019 жылғы 26 желтоқсандағы №263 бұйрығына 29 қосымша, «Қантты кондитерлік өнімдер мен какао ұнтағы өндірісі», Қазақстан Республикасы Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2019 жылғы 26 желтоқсандағы №263 бұйрығына 27 қосымша, «Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитер өнімдерінің өндірісі» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2021 жылғы 02 желтоқсандағы №195 бұйрығына 2 қосымша
«Макарон өнімдерінің өндірісі» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2019 жылғы 26 желтоқсандағы №263 бұйрығына 29 қосымша, «Қантты кондитерлік өнімдер мен какао ұнтағы өндірісі», Қазақстан Республикасы Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2019 жылғы 26 желтоқсандағы №263 бұйрығына 27 қосымша, «Нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитер өнімдерінің өндірісі» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2021 жылғы 02 желтоқсандағы №195 бұйрығына 2 қосымша
:
«Наубайхана шеберлігі», «Кондитерлік ісі»
«Наубайхана шеберлігі», «Кондитерлік ісі»
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
240
240
12.04.2022 ж.
:
KZ23LAA00025395
KZ23LAA00025395
:
121, 120
121, 120
:
-
-
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|