Паспорт образовательной программы
2022.07.20 10:23
19023
:
2022.07.20 10:24
2022.07.20 10:24
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы , 3W10130301 Кондитер-безендіруші
3W10130302 Аспазшы , 3W10130301 Кондитер-безендіруші
:
Алматы облысы
Алматы облысы
:
Мемлекеттік мекемесі «Ақсу политехникалық колледжі мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны»
Мемлекеттік мекемесі «Ақсу политехникалық колледжі мемлекеттік коммуналдық қазыналық кәсіпорыны»
:
«АМИНА» кафесі бас аспазшысы Урбах Т.А.
«АМИНА» кафесі бас аспазшысы Урбах Т.А.
:
Әр түрлі әдістерді қолдана отырып, өнімдерді бастапқы және термиялық аспаздық өңдеуді орындайтын, емдік және мектепте тамақтануға арналған арнайы аспаздық тәсілдерді сақтауды,WorldSkills стандарттарына сәйкес әлемнің ұлттық тағамдарының дайындауды, базалық және кәсіби құзыреттерді сонымен қатар өзінің теориялық және практикалық білімін арттыратын білікті маман даярлау.
Әр түрлі әдістерді қолдана отырып, өнімдерді бастапқы және термиялық аспаздық өңдеуді орындайтын, емдік және мектепте тамақтануға арналған арнайы аспаздық тәсілдерді сақтауды,WorldSkills стандарттарына сәйкес әлемнің ұлттық тағамдарының дайындауды, базалық және кәсіби құзыреттерді сонымен қатар өзінің теориялық және практикалық білімін арттыратын білікті маман даярлау.
:
3
:
3
3
:
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 жылғы №284 бұйрығына № 2 қосымша
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018 жылғы №284 бұйрығына № 2 қосымша
:
Тағам дайындау әлеуметтік және жеке қызметтер (30.10.18)
Тағам дайындау әлеуметтік және жеке қызметтер (30.10.18)
:
Күндізгі
Күндізгі
:
Негізгі орта білім
Негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
Мемлекеттік
:
180
180
24 наурыз 2022 жыл
:
KZ34LAA00000850
KZ34LAA00000850
:
№007
№007
:
04.05.2021 ж.
04.05.2021 ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|