Паспорт образовательной программы


2022.07.20 10:08

19012
:
2022.07.20 10:09
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
:
Нұр-Сұлтан қ.
:
"Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжі" МКҚК
:
"Астанинская Ассоциация шеф-поваров", Astana Hotel Management ''The Ritz-Carlton'', "Radisson Hotel, Astana", "Park Inn by Radisson Hotel, Astana", ТОО "The Chefgroup".
:
Сапалы тағамдарды, аспаздық өнімдерді дайындау және қоғамдық тамақтандыру орындарында ұсыну және сатуды ұйымдастырады, шикізаттың сапасын анықтап, дайын өнімнің порцияларын алу үшін санын есептеп, технологиялық карталарды жасап, басқарудың негізгі қағидаларын меңгереді.
:
3 4
:
3-4
:
"Тамақтандыруды ұйымдастыру" Қазақстан Республикасының "Атамекен" Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018ж. №284 бұйрығына №2 қосымшасы.
:
WSC2019_WSSS34_Cooking
:
Күндізгі
:
Негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
:
180

13.03.2022 ж.
:
KZ08LAA00019360
:
003
:
23.12.2019 ж.
:
-
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов