Паспорт образовательной программы
2022.07.20 10:08
19012
:
2022.07.20 10:09
2022.07.20 10:09
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
:
Нұр-Сұлтан қ.
Нұр-Сұлтан қ.
:
"Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжі" МКҚК
"Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжі" МКҚК
:
"Астанинская Ассоциация шеф-поваров", Astana Hotel Management ''The Ritz-Carlton'', "Radisson Hotel, Astana", "Park Inn by Radisson Hotel, Astana", ТОО "The Chefgroup".
"Астанинская Ассоциация шеф-поваров", Astana Hotel Management ''The Ritz-Carlton'', "Radisson Hotel, Astana", "Park Inn by Radisson Hotel, Astana", ТОО "The Chefgroup".
:
Сапалы тағамдарды, аспаздық өнімдерді дайындау және қоғамдық тамақтандыру орындарында ұсыну және сатуды ұйымдастырады, шикізаттың сапасын анықтап, дайын өнімнің порцияларын алу үшін санын есептеп, технологиялық карталарды жасап, басқарудың негізгі қағидаларын меңгереді.
Сапалы тағамдарды, аспаздық өнімдерді дайындау және қоғамдық тамақтандыру орындарында ұсыну және сатуды ұйымдастырады, шикізаттың сапасын анықтап, дайын өнімнің порцияларын алу үшін санын есептеп, технологиялық карталарды жасап, басқарудың негізгі қағидаларын меңгереді.
:
3
4
:
3-4
3-4
:
"Тамақтандыруды ұйымдастыру" Қазақстан Республикасының "Атамекен" Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018ж. №284 бұйрығына №2 қосымшасы.
"Тамақтандыруды ұйымдастыру" Қазақстан Республикасының "Атамекен" Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.2018ж. №284 бұйрығына №2 қосымшасы.
:
WSC2019_WSSS34_Cooking
WSC2019_WSSS34_Cooking
:
Күндізгі
Күндізгі
:
Негізгі орта білім
Негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
Мемлекеттік
:
180
180
13.03.2022 ж.
:
KZ08LAA00019360
KZ08LAA00019360
:
003
003
:
23.12.2019 ж.
23.12.2019 ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|