Паспорт образовательной программы


2022.07.19 17:49

18954
:
2022.07.19 17:52
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы
:
Түркістан облысы
:
"Көпсалалы индустриалды-техникалық колледжі" МКҚК
:
"Яссауи" ұлттық асханасы
:
Тағам дайындауда түрлі тәсілдерді қолдана отырып азықтарға алғашқы және жылумен өңдеу жүргізуді,емдік тамақтанумен қатар әлемнің ұлттық тағамдар дайындауды меңгерген, кондитерлік өнімдерді дайындап безендіруді үйренген кәсіби білікті маман даярлау.
:
3
:
3
:
Тамактандыруды ұйымдастыру. Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасының 2018 жылғы 22 қазандағы №284 бұйрығына №2 қосымша
:
"Кондитерлік ісі" құзыреттілік 32, "Аспаз ісі" құзыретілік 34
:
күндізгі
:
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
:
180

21.04.2022 ж.
:
KZ90LAA00017108
:
№16
:
10.03.2020 ж.
:
-
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов