Паспорт образовательной программы


2022.07.19 10:01

18754
:
2022.07.19 10:02
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы, S10130303 Технолог
:
Түркістан облысы
:
"Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі" МКҚК
:
«SWISS HOSPITALITY SHYMKENT» ЖШС "CofeeBoom", «Исашева» ЖК «Golden Time» отбасылық мейрамхана
:
Тамақтану саласында өндірістік санитарияны сақтай отырып тамақтандыруды ұйымдастырудың технологиялық үрдістерін меңгерген, өздігінен шешім қабылдай алатын қабілетті орта буын мамандарын даярлау.
:
3 4
:
3-4
:
«Тамақтандыру ұйымдастырудың (Кондитер, Аспаз, Бас аспаз)» «Атамекен» Қазақстан Республикасы Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасының 2018 жылғы 22 қазандағы №284 бұйрығына №2 қосымша;
:
Кондитер ісі, Аспаз ісі
:
Күндізгі
:
Негізгі орта білім
:
Мемлекеттік
:
240

12.04.2022 ж.
:
№KZ23LAA00025395
:
111, 092, 106
:
-
:
-
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов