Паспорт образовательной программы
2022.07.18 16:07
18596
:
2022.07.18 16:07
2022.07.18 16:07
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы, 4S10130303 Технолог
:
Павлодар облысы
Павлодар облысы
:
"Екібастұз политехникалық колледжі" ШЖҚ КМК
"Екібастұз политехникалық колледжі" ШЖҚ КМК
:
«Строй Бизнес-Екибастуз» ЖШС Екібастұз қ., «Гамма Сарыколь» ЖШС Екібастұз қ.
«Строй Бизнес-Екибастуз» ЖШС Екібастұз қ., «Гамма Сарыколь» ЖШС Екібастұз қ.
:
Әртүрлі әдістерді қолдана отырып өнімдерді бастапқы және термиялық аспаздық өңдеуді жүзеге асыру бойынша жұмыстарды орындаудың практикалық міндеттерін өз бетінше шешуге қабілетті мамандарды дайындау, барлық түрдегі тамақтандыру кәсіпорындарында контингентке қызмет көрсету, өндіріс процесін ұйымдастыру, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімдер сапасын бақылау.
Әртүрлі әдістерді қолдана отырып өнімдерді бастапқы және термиялық аспаздық өңдеуді жүзеге асыру бойынша жұмыстарды орындаудың практикалық міндеттерін өз бетінше шешуге қабілетті мамандарды дайындау, барлық түрдегі тамақтандыру кәсіпорындарында контингентке қызмет көрсету, өндіріс процесін ұйымдастыру, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімдер сапасын бақылау.
:
3
4
:
3-4
3-4
:
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.18 жылғы №284 бұйрығының №2 қосымшасы
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» Қазақстан Республикасы «Атамекен» Ұлттық кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының 22.10.18 жылғы №284 бұйрығының №2 қосымшасы
:
құзыреттілік "Кондитерлік іс", құзыреттілік "Аспаздық іс"
құзыреттілік "Кондитерлік іс", құзыреттілік "Аспаздық іс"
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
240
240
29.03.22 ж.
:
№КZ10LАА00016996
№КZ10LАА00016996
:
041, 040, 039
041, 040, 039
:
43920
43920
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|