Паспорт образовательной программы
2022.07.07 16:22
16764
:
2022.07.07 16:22
2022.07.07 16:22
:
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі
07210300 Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі
:
3W07210302 Кондитер, 3W07210303 Наубайшы, 4S07210305 Техник-технолог
3W07210302 Кондитер, 3W07210303 Наубайшы, 4S07210305 Техник-технолог
:
Түркістан облысы
Түркістан облысы
:
«Оңтүстік Қазақстан индустриялды-инновациялық колледжі» ЖМ
«Оңтүстік Қазақстан индустриялды-инновациялық колледжі» ЖМ
:
«Ладушки» ЖШС, «Барыс-2007» ЖШС, «Мадлен-kz» ЖШС, «Ксюша» ЖК, «Фиркан» ЖШС, Шымкент қ.
«Ладушки» ЖШС, «Барыс-2007» ЖШС, «Мадлен-kz» ЖШС, «Ксюша» ЖК, «Фиркан» ЖШС, Шымкент қ.
:
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінде күрделілігі әртүрлі жоғары сапалы нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіруге қабілетті өндірістің технологиялық процестерін жетік меңгерген жұмысшы және орта буын мамандарын даярлау.
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінде күрделілігі әртүрлі жоғары сапалы нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіруге қабілетті өндірістің технологиялық процестерін жетік меңгерген жұмысшы және орта буын мамандарын даярлау.
:
3
4
:
3-4
3-4
:
«Нан-тоқаш және ұнды кондитерлік өнімдер өндірісі» ҚР «Атамекен» ҰКП 02.12.2021ж. №195 бұйрығының қосымшасы 2, «Қантты кондитерлік өнімдер мен какао-ұнтақ өндірісі» ҚР «Атамекен» ҰКП 26.12.2019ж. №263 бұйрығының қосымшасы 27, «Макарон өнімдерін өндіру», ҚР «Атамекен» ҰКП №263 бұйрығының қосымшасы 29
«Нан-тоқаш және ұнды кондитерлік өнімдер өндірісі» ҚР «Атамекен» ҰКП 02.12.2021ж. №195 бұйрығының қосымшасы 2, «Қантты кондитерлік өнімдер мен какао-ұнтақ өндірісі» ҚР «Атамекен» ҰКП 26.12.2019ж. №263 бұйрығының қосымшасы 27, «Макарон өнімдерін өндіру», ҚР «Атамекен» ҰКП №263 бұйрығының қосымшасы 29
:
«Кондитерлік ісі» , «Наубайхана шеберлігі»
«Кондитерлік ісі» , «Наубайхана шеберлігі»
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
240
240
11.04. 2022ж.
:
KZ01LAA00014248
KZ01LAA00014248
:
021, 026, 027
021, 026, 027
:
10.03.2020ж.
10.03.2020ж.
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|