Паспорт образовательной программы


2022.06.28 11:11

15455
:
2022.06.28 11:11
:
07211300 Тағам өндірісінің технологиясы
:
4S07211303 Техник - технолог
:
Ақтөбе облысы
:
"Ш.Берсиев атындағы Ақтөбе жоғары ауыл шаруашылығы колледжі" МКҚК
:
"Зере", "Ұлпан" мейрамханалар желісі, "Өмірұзақ" ЖШС
:
Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндірудің технологиялық процесін ұйымдастыруға, кәсіпорынның техникалық жабдықталуын және технологиялық процесін жақсарту бойынша жұмыстарды атқаруға қабілетті білікті мамандар даярлау
:
4
:
4
:
"Жеңіл тамақ өнімдерін өндіру" кәсіби стандарты , "Атамекен" Қазақстан Республикасының Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының №263 бұйрығы, 26.12.2019 ж.; "Дайын тағамдар мен жартылай фабрикаттар өндірісі" кәсіби стандарты , "Атамекен" Қазақстан Республикасының Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының №289 бұйрығы, 24.10.2018 ж.;" Астық өнімдері негізінде тағамдық концентраттарды өндіру" кәсіби стандарты, "Атамекен" Қазақстан Республикасының Ұлттық Кәсіпкерлер палатасы Басқарма Төрағасы орынбасарының №263 бұйрығы, 26.12.2019 ж
:
жоқ
:
күндізгі
:
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
:
180

12.04.2022 жыл, №4 хаттама
:
KZ34LAA00032278
:
005
:
43889
:
-
:
Наименование модуля/дисциплины Результаты обучения/Краткое описание дисциплины Объем кредитов/часов