Паспорт образовательной программы
2022.06.15 10:38
14479
:
2022.06.15 10:38
2022.06.15 10:38
:
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру
:
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы
3W10130301 Кондитер-безендіруші 3W10130302 Аспазшы
:
Шығыс Қазақстан облысы
Шығыс Қазақстан облысы
:
"Өскемен көпсалалы технология колледжі" КММ
"Өскемен көпсалалы технология колледжі" КММ
:
"ТехЭксперт" ЖШС , Өскемен қ.
"ТехЭксперт" ЖШС , Өскемен қ.
:
Өнімдерді алғашқы өңдеуден өткізетін, күрделі дәрежедегі тағамдар мен кондитерлік өнімдерді дайындайтын, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдерді сақтауды және өткізуді ұйымдастыратын, арнайы аспаздық тәсілдерді пайдаланып, емдік және балалар тағамын дайындайтын, кондитерлік өнімдермен тағамдар пысыруда әр түрлі технологиялар түрін жобалайтын, жоғары теориялық және практикалық дағдылары бар мамандарды дайындау.
Өнімдерді алғашқы өңдеуден өткізетін, күрделі дәрежедегі тағамдар мен кондитерлік өнімдерді дайындайтын, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдерді сақтауды және өткізуді ұйымдастыратын, арнайы аспаздық тәсілдерді пайдаланып, емдік және балалар тағамын дайындайтын, кондитерлік өнімдермен тағамдар пысыруда әр түрлі технологиялар түрін жобалайтын, жоғары теориялық және практикалық дағдылары бар мамандарды дайындау.
:
3
:
3
3
:
"Тамақтандыруды ұйымдастыру", ҚР "Атамекен" Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасы орынбасарының 2018 жылғы 22 желтоқсандағы № 284 бұйрығының 2-қосымшасы.
"Тамақтандыруды ұйымдастыру", ҚР "Атамекен" Ұлттық кәсіпкерлер палатасының Басқарма төрағасы орынбасарының 2018 жылғы 22 желтоқсандағы № 284 бұйрығының 2-қосымшасы.
:
WSC2019_WSSS34_ Cooking Аспаздық іс; WSC2019_WSSS32_ Pâtisserie and Confectionery Кондитерлік іс
WSC2019_WSSS34_ Cooking Аспаздық іс; WSC2019_WSSS32_ Pâtisserie and Confectionery Кондитерлік іс
:
күндізгі
күндізгі
:
негізгі орта білім
негізгі орта білім
:
мемлекеттік
мемлекеттік
:
180
180
17.05.2022 ж.
:
KZ41LAA00017699
KZ41LAA00017699
:
№3
№3
:
-
-
:
-
-
:
№ | Наименование модуля/дисциплины | Результаты обучения/Краткое описание дисциплины | Объем кредитов/часов |
---|